luni, 7 aprilie 2014

OMUL SI UNIVERSUL O REALITATE ELECTROMAGNETICA

OMUL SI UNIVERSUL O REALITATE ELECTROMAGNETICA
NU EXISTA MATERIE VIE SI NEVIE!

In cercetarile efectuate am observat ca oamenii de stiinta limiteaza materia vie ca fiind limitata la nivelul virusului, in sensul ca acesta este considerat viu in interiorul celulelor atacate, dar este considerat anorganic la  iesirea din acestea! Aceasta situatie ne spune ca oamenii de stiinta considra virusul ca fiind dual, alternand intre viu si neviu la fiecare generatie! Este desigur o aberatie datorata gandirii referitoare la materia vie. Poate o structura materiala sa fie duala? Asta este ca si cand mortii pot invia, intr-un ciclu infinit...

Putem insa presupune ca intre materia vie si materia nevie nu este nici o deosebire. Faptul ca materia asa zis anorganica nu se inmulteste in timpul vietii noastre nu este un argument ca este diferita de noi! De altfel materia nevie este componenta atat a materiei vii, cat si a schimbului permanent dintre viu si mediul ambiant! Fara materia asa zis anorganica nici materia vie nu ar putea exista sub nici o forma.
Mai degraba putem considera ca avem un singur model material si ca acesta este structurat pe nivele perceptibile in timpi diferiti. Astfel ca din corpul uman fac parte toti atomii implicati in schimburile cu natura..., asa ca nu putem sa excludem o anume componenta a materiei ca fiind nevie.
Suntem in cazul exemplului: un om este bogat numai daca are bani, averi... Daca facem similitudinea dintre bogat si viu, rezulta ca asa cum nu exista bogat fara bani, tot astfel exista  si viata ca un cumul intre materia organica si cea anorganica!

In acest caz Universul devine o unica fiinta de forma multiecosistemica, subdivizionata in ecosisteme, specii, organisme, celule, organite, macromolecule, molecule, atomi, subatomi...

Sa fie Universul o superfiinta si sa dispara diferenta mintala dintre viu si neviu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu