luni, 7 aprilie 2014

Tratarea cancerului

Specialist consultant in TRATAMENTUL PRIN CUNOASTEREA SINELUI REAL SI PSIHIC

Gheorghe Parascan, initiatorul cercetarii biofizicii umane in contextul existentei campului electromagnetic inconjurator si interior organismului.
E-mail:  gheorgheparascan@gmail.com


TRATAREA CANCERULUI

Experienta personala de viata, cat si un studiu aprofundat bibliografic, a condus la o serie de cercetari si propuneri inedite legate de asa zisa boala de cancer.

Din punct de vedere bioelectromagnetic (biofizic) se pare ca avem de a face cu un fenomen de revenire a inmultirii celulelor eucariote din organisme prin sexualitate (si a celor umane), la starea de inmultire primordiala de tip bacterian! Daca in sistem sexuat un organism nu isi multiplica la infinit celulele, bacteriile se inmultesc prin injumatatire la fiecare ciclu.

In sprijinul acestei ipoteze avem:
- Celulele cancerigene prolifereaza necontrolat,
- Mitocondriile si cloroplastele se inmultesc cu un mare grad de independenta in celula vie, semanand mult cu bacteriile.
- In cancerul viral are loc o proliferare a virusului si nu a celulelor vii. Un virus este practic o portiune de ADN care impreuna cu ribozomii din celulele atacate constituie pseudobacterii. Aceste pseudobacterii se inmultesc asexuat si de un mare numar de ori, fara un control celular eucariot. Aparitia pseudobacteriilor in celula organismului conduce la desmembrarea celulelor sanatoase, a organizarii acestora.
- Se stie ca in perioadele de maxima activitate solara numarul cazurilor de cancer creste la nivel mondial. Asta se intampla datorita cresterii radiatiilor x din spectrul solar si astfel a intensificarii activitatii celulelor bacteriene si structurilor virale, ambele rezonand la acest tip de radiatie electromagnetica.

Un virus este practic o portiune din lantul ADN, posibil si a celulelor organizate superior. Astfel o celula vie cand moare isi desface structurile interne in atomi molecule si macromolecule. Virusii si virionii pot fi astfel molecule si macromolecule rupte din ADN-ul celulelor complexe. In felul acesta se explica si de ce virusii sunt specializati pe atacul, imbolnavirea, doar a anumitor specii vii!
In acelasi timp dimensiunea virionilor si virusilor le permit sa migreze in spatiul cosmic si sa transmita germenii vietii pe alte corpuri ceresti, urme ale structurilor primare biologice fiind gasite in meteoriti...

Cancerul poate fi de natura pur fizica, sau de natura virala...
Avem cancere aparute prin iradiere solara, iradiere atomica, lovituri mecanice, frigerea cu tigara... Acestea sunt cancere cu origine fizica. Prin iradiere, lovire, frigere... avem un dezechilibru major al structurilor celulare si capacitatii lor de prelucrare electromagnetice. Acest dezechilibru conduce o celule dintr-un organism cu inmultire sexuata sa isi multiplice celulele prin cea asemanatoare bacteriilor, adica injumatatire.
In cancerul de factura virala, avem de aface cu crearea de pseudobacterii in interiorul celulelor complexe eucariote, caz in care celula multiplica virusul si nu celula in sine.

TRATAMENT ANTI CANCER

Spre deosebire de momentul actual, cand in medicina nu se cunoaste cauzele aparitiei cancerului si nici nu exista o viziune de urmat in tratamente, metoda de tratament propusa de autor este simpla, logica si de ce nu eficienta.
TRATAMENT ANTICANCER PRIN IRADIERE MONOCROMA REZONANTA CU MOLECULA VIRALA CAUZATOARE DE DISTRUGEREA CELULELOR VII.

In exteriorul celulelor vii virusii sunt considerati ca fiind anorganici, mici macromolecule ce migreaza prin sange... Acesta este si momentul propice in a trata organismul de virusii cancerigeni!
Supunerea virusilor migratori prin sange la o radiatie monocroma rezonanta cu molecula lor, conduce la distrugerea selectiva a acestora. Dupa cum am vazut in postarea anterioara orice structura biologica are o relatie de rezonanta cu o anumita radiatie electromagnetica. 
Tratamentul anticancer este astfel preventiv si efectiv.
Tratamentul preventiv este insasi constientizarea de catre pacient a nevoii de a se feri de micile accidente care dezechilibreaza electromagnetic celulele noastre si de a ne izola de acei virusi capabili sa produca cancerul (exemplu virusul human papilloma).
Tratamentul anticancer efectiv propus este cel  prin iradierea rezonanta cu spectru monocrom sau restrans a radiatiei electromagnetice cu virusul in faza de migratie in sange. Practic sangele purtator de virusi va trece printr-un furtun special aflat in exteriorul organismului,  aflat intr-un aparat cu radiatii rezonante la virusii respectivi!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu