luni, 7 aprilie 2014

TRATAMENTE MEDICALE IN MEDICINA VIITORULUI

Tratamentele medicale si naturiste din prezent au un mare deficit.: pacientul nu are cunostintele necesare care sa il faca sa inteleaga cauza, modul de manifestare si tratare a bolii de care sufera!

Pentru cei doritori sa isi inteleaga propriile probleme medicale, cat si posibilele tratamente izvorate din cunoasterea bolilor si a modului cum se manifesta materia vie, a fost creata Tehnica tratarii bolilor prin cunoasterea realitatii acestora de catre pacient. O metoda revolutionara in medicina viitorului, pacientul avand ocazia de a intelege ceea ce se intampla cu propriul corp si psihic, putand actiona ca atare in slujba sanatatii sale!

Aici si acum, fiecare dintre cei privati de cunoasterea corpului sau si a tratarii acestuia in cunostinta de cauza, isi poate incepe aventura tratarii sinelui real si psihic prin: Tratamentul medical prin cunoasterea sinelui real si psihic (TMCSRP), tratament propus dupa zeci de ani de studiu al naturii biologice, de catre Gheorghe Parascan (cercetator al naturii vii, inventator si artist).

Principiile tratamentului medical prin cunoasterea sinelui real si psihic 

(TMCSRP)

1. Pacientul este cel ce isi poate hotara soarta prin cunoasterea realitatii biologiei si bolilor sale.2. Indepartarea din Juramantul lui Hipocrate a paragrafului ce nu ingaduie pacientului sa isi cunoasca boala si organismul propriu: (Absolventii de medicina jura: "Să transmit mai departe învățăturile acestei arte fiilor mei, fiilor maestrului meu și numai acelor discipoli care au jurat după obiceiul medicilor, și nimănui altuia".  "Jurământul lui Hippocrate").
3. Accesul la cunoasterea realitatii biologice si a naturii de catre pacienti.
4. Accesul la dezbaterea cunoasterii prin cercetare, ipoteza, idee si aplicatie a tuturor posibilelor tratamente pe care pacientul le administreaza.
5. TMCSRP nu inlocuieste medicina clasica si nici naturista, ci da posibilitatea pacientului sa isi constientizeze realitatile corpului si psihicului propriu, pentru a accepta in cunostinta de cauza posibilele tratamente.

Se propune astfel un tratament medical prin cunoastere. Pacientul nu mai este o simpla victima in mainile unui medic ce il izoleaza de adevar prin Juramantul lui Hipocrate, ci este apt sa se inteleaga pe sine la nivel de biologie si psihic.Pacientul participa astfel constient de efecte la propriul sau tratament medical.


FAZELE TRATAMENTULUI PRIN CUNOASTEREA SINELUI REAL SI PSIHIC


1. Pacientul este apropiat de notiunile propriei biologii si psihic. Este constientizat de propria existenta in contextul universului in care se manifesta ca fiinta vie.


2. Stabilirea legaturilor dintre manifestarile bolii si cunoasterea dobandita. Aceasta stabilire poate fi facuta constient atat de pacient, cat si de personalul de specialitate impreuna cu acesta. Pacientul nu trebuie sa fie in afara cunostintelor problematicii tratarii sale.


3. Stabilirea posibilelor tratamente si modalitati de vindecare. Pacientul constientizeaza tratamentul si efectele acestuia asupra sa.


4. Tratamentele ce dau rezultate pozitive sunt mentionate public de catre pacient. Tratamentele cu rezultate negative sunt de asemeni mentionate public. Acestea vor alcatui baza unei colectii de aur a TRATAMENTULUI PRIN CUNOASTEREA SINELUI REAL SI PSIHIC



TRATAMENTUL PRIN CUNOASTEREA SINELUI REAL SI PSIHIC se recomanda a se face asistat de catre un specialist impreuna cu pacientul. Blogul de fata se va dezvolta insa si pentru cazul in care pacientul poate sa isi faca el insusi o viziune proprie asupra unui posibil tratament.


Specialist consultant in TRATAMENTUL PRIN CUNOASTEREA SINELUI REAL SI PSIHIC

Gheorghe Parascan, initiatorul cercetarii biofizicii umane in contextul existentei campului electromagnetic inconjurator si interior organismului.
E-mail:  gheorgheparascan@gmail.com

..........................................................................................................................................................


Tratamentul  medical prin cunoasterea sinelui real si psihic 

(TMCSRP)


I. Pacientul este cel ce isi poate hotara soarta prin cunoasterea realitatii biologiei si bolilor sale.

Incepe tratarea:

Pentru ca acest tratament sa aiba succes, pacientul va trebui sa accepte ca se afla intr-o relatie directa cu boala sa si ca, cunoasterea acesteia si a organismului sau sunt elemente ce il favorizeaza in lupta pentru sanatatea sa. Alaturi de credinta, iubire, acceptarea de sine si cunoasterea este cauzatoare de sanatate, de o viata echilibrata cu universul interior si exterior.


Primul pas:

Cunoasterea structurii noastre electromagnetice interioare si structurii electromagnetice exterioare organismului uman.

1. Soarele emite un spectru electromagnetic alcatuit din: 
50% radiatii infrarosii
41% radiatii vizibile
9% radiatii radio, ultraviolete, x si gamma (...)

2. Din studiile efectuate de initiatorul acestui tratament rezulta:
Fiecare tip de radiatie solara a dat nastere unui anumit organit absorbant (rezonator) in interiorul celulelor vii. S-a constatat ca intre organitele celulare, radiatia absorbita de catre acestea si dimensiunea lor, exista o relatie importanta. Toate sunt legate de dimensiunile lungimilor de unde electromagnetice. Dimensiunea unui organit celular, sau a aparatului interior absorbant de radiatii este similara relatiilor dintre o antena radio si unda absorbita (selectivitate in functie de dimensiunile comune).
Astfel ca avem organite celulare specializate pe anumite portiuni spectrale electromagnetice:
- ADN si Ribozomi au dimensiuni si absorb radiatiile X. 
- Reticulul Endoplasmatic are dimensiuni echivalente si absorb radiatiile ultraviolete.
- Cloroplastul are granumul clorofilian de dimensiunea radiatiilor vizibile pe care le absoarbe (clorofila "a" absoarbe radiatiile rosii din spectrul vizibil, adica radiatiile cele mai intense emise de catre Soare in spectrul atomului de Hidrogen - linia H alfa).
- Mitocondria are dimensiunile radiatiilor infrarosii pe care le absorb.
- Celula, organismul ca intreg, intra in rezonanta cu radiatii similare dimensional, in raportul de 1 la 1/2. Astfel se observa ca furnicile pot trai linistite intr-un cuptor cu microunde (radiatiile depasesc ca dimensiune dimensiunea corpului si structurilor lor interne celulare, insectele sunt indepartate prin microunde rezonante cu corpul lor...)

3.  Rezulta din intersectia punctului 1 si 2 o interdependenta totala intre organismul nostru si spectrul electromagnetic emis de Soare, de Pamant, de mediul tehnologiei umane, emis de propriul nostru organism si sistem ecologic...
Nu putem face un tratament real fara a tine cont de aceste constatari.
Modificarile spectrului electromagnetic ambiant duc la modificari fundamentale ale organitelor, celulelor si organismelor noastre. 
Primul medicament pe care trebuie sa ni-l administram este expunerea unui camp electromagnetic natural autentic, in termenii de adaptabilitate a organismului uman.
Lipsa tratarii organismului cu spectrul solar duce la grave deficiente, boli...
Supraexpunerea la spectrul solar duce la distrugerea pielii, aparitia cancerelor...


PRIMUL SI CEL MAI IMPORTANT TRATAMENT MEDICAL ESTE:

Expunerea organismului la un spectru electromagnetic extern si intern cat mai natural posibil, spectru la care organismul nostru are creata o stare de echilibru natural.

..................................................................................................................................................................


Al doilea pas:

Cunoasterea structurii celulare si a organismului nostru in perspectiva spectrului electromagnetic!


Incepe tratarea:

Constientizarea structurii noastre celulare si a organismului, constituie cel mai mare dar pe care stiinta il poate face unui pacient!

- Am vazut anterior ca celulele vii au in componenta lor organite celulare capabile sa absoarba portiuni separate de spectru electromagnetic ambiant.
- Punand in acord datele despre organitele celulare cu cele legate de spectrul perceput de organele de simt umane rezulta:
Organele noastre de simt sunt exteriorizari structurale la nivelul organismelor ce percep selectiv ca si organitele celulare anumite portiuni din spectrul electromagnetic! Altfel spus putem numi organele de simt organite ale coloniei celulare ce alcatuieste organismul uman.
- radiatiile infrarosii pot fi percepute de piele
- radiatiile optice sunt percepute de ochi
- radiatiile ultraviolete si x sunt percepute prin miros si gust. 
Asadar organele de simt sunt nimic altceva decat extrapolari la nivel de organism a organitelor celulare!

Observam astfel ca pacientul avand astfel de cunostinte, va actiona constient in intelegerea si tratarea bolilor sale. Tratarea bolilor organelor de simt inseamna aducerea la rezonanta naturala dintre organe si radiatiile electromagnetice ambientale. Fara aceasta realizare nu putem avea nici un tratament eficient. 
Un bolnav care se izoleaza de natura, perturband intensitatile radiatiilor electromagnetice ambientale, isi va atrofia, ori distruge organele de simt, cat si organitele celulare.

AL DOILEA TRATAMENT MEDICAL ESTE:

Expunerea tuturor organitelor si organelor de simt la structura si intensitatile naturale ale spectrului electromagnetic ambiant!

Acest tratament asigura la capacitate maxima organismul nostru, ca se va mentine sanatos!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu